Ons team

Hondensnackies.nl is een onderdeel van KynoSportief, onder deze noemer verkopen wij hondensnacks en accessoires via onze website en u kunt ons vinden op diverse markten en evenementen,  waar u ons assortiment kunt bezichtigen.

De op onze website getoonde artikelen zullen de komende tijd  worden uitgebreidt met producten van o.a. Antos, Biofood, Dog Lovers Gold en Farmfood. Hiermee verkopen wij natuur zuivere producten waar wij als bedrijf een groot voorstander van zijn.

Als u een product mist in ons assortiment, laat het ons weten dan gaan wij kijken of wij deze toe kunnen voegen aan ons assortiment, ons assortiment, afgestemd op uw wensen.

Met KynoSportief houden wij ons bezig met hondentrainingen, van puppy socialisatie tot sociale huishond,  voor honden met een zo genoemd "gedragsprobleem" hebben wij een socialisatie programma op maat.  Maar ook als u bijv. wilt mantrailen, detecteren of gewoon leuk met uw hond iets wilt ondernemen, kunt u bij ons terecht.  Kijk voor ons totale aanbod op onze KynoSportief pagina. Wij vinden dat iedere hond een kans verdient en zijn een groot voorstander van positief trainen, we werken met gediplomeerde Kynologisch Instructeurs die regelmatig bijscholingen volgen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. 

 Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op en één van onze medewerkers zal u te woord staan.

Sorteer op
© 2010 - 2021 Hondensnackies.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel