Verzendkosten

Door de grote drukte bij de pakketdiensten kan het voorkomen dat uw pakket langer onderweg is dan dat u van ons gewend bent, houd daarom uw track&trace goed in de gaten.

Verzendkosten & levering :

Elk pakket zal, mits voorradig, binnen 1 tot 3 werkdagen aan u worden verzonden. Als een pakket door de brievenbus past en het totaal gewicht is < 2kg , dan zal deze als brievenbuspost worden verzonden, brievenbus post is niet verzekerd , als er onverhoopt een pakket vermist wordt, zal  Hondensnackies.nl niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor het vermiste pakket maar kunt u zich wenden tot de pakketdienst.

Verzending binnen Nederland vanaf € 50,00 gratis :

Pakketten 0 tot 30 kg € 3,99

Pakketten 30 tot 60 kg € 7,98

Pakketten 60 tot 90 kg € 11,97

Toeslag XXL pakket* € 50,00

*XXL pakketten en of zendingen die te groot zijn om via reguliere pakketpost te verzenden, worden belast met een volume toeslag van € 50,00 incl Btw. Een pakket of zending wordt verzonden als een XXL pakket wanneer deze zwaarder is dan 40 kg en/of groter is dan 1000x500x500mm. Deze volume toeslag wordt uiteraard niet doorberekend wanneer u de bestelling zelf afhaalt.

Wij versturen uw bestellingen via PostNL en in onze regio met eigen vervoer.

Per 30 kg betaald u € 3,99 verzendkosten voor verzending binnen Nederland.

Mocht uw bestelling niet voorradig of compleet zijn, dan zult u hierover worden bericht.

Hondensnackies.nl / KynoSportief besteedt veel tijd en zorg aan de informatie die zij aanbiedt op haar website, maar geeft geen garantie ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. Heeft u een fout gevonden in de beschrijving van een artikel? Meld dit hier.

Let wel !! Afbeeldingen kunnen iets afwijken van het origineel.

 

© 2010 - 2021 Hondensnackies.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel